mandag 25. april 2011

takk!

Jeg vil bare innom å takke alle som har gitt meg hyggelige kommentarer om meg og mitt hjem i
denne NIB roadtrippen!
Ønsker alle som har vært på tur velkommen hjem igjen, gleder meg til våraktivitet her inne
med masse nye oppussingsprosjekt!


Et lite takkekort har jeg laget i anledningen og en liten titt på den 'nye' lampeskjermen min!
Ennå en fridag på oss i morgen da skolen ikke begynner før Onsdag;-)8 kommentarer:

 1. Fantastisk hjem du har skapt, tone! For en lekker og morsom artikkel, den skal du være kry av! Ønsker deg en god natt..drøm søtt på det superfantastiske soverommet ditt! Må være koselig å ligge der når høstregnet trommer og vinden uler.... natta!

  SvarSlett
 2. Det er fordi det er så utrooolig VELFORTJENT!
  Jeg bare Elsker stilen din!
  Flinke, Gode Tone! ♥

  SvarSlett
 3. Jeg rett og slett DIGGER hjemmet deres! Gurimalla, så gjennomført og fint! Flotte detaljer over alt. Tror jeg kunne vandret rundt i dagevis og bare kikket. Flott artikkel som var så velfortjent, så velfortjent!

  Herlige innlegg her siden sist jeg var innom!

  Ha en fin dag!!

  SvarSlett
 4. Har ikke sett innlegget fra NIB før nå pga påsken, men fy søren: For et utrolig kult hjem du har! Vakkert, tøft, annerledes- rett og slett helt fantastisk.
  Du er flink:-)

  SvarSlett
 5. aaa kjempe goey aa se bloggen - hjemmet ditt med litt andre oeyne enn bare dine - kjempe fine bidler av et uttrolig flott hjem!!! Saa goey!!

  SvarSlett
 6. Vi bare elsker huset, Tone!
  Så moro at du blir lagt merke til på denne måten - velfortjent!
  Stor klem fra gutta i fjerde ;)

  SvarSlett
 7. Jeg gir meg ende over ;). Liker du slik banan også? Jeg liker seff de mest usunne. Med lys sjokolade og mest mulig karamellisert kliss.

  Spørs om vi ikke må lage en slik twist-ring ja ;). Jeg føler at retrostoffene mine har tatt litt overhånd over meg mulighens - så jeg må prøve å organisere meg litt ut av stoffhelvete ;). MEN først - konfirmasjon. Pust rolig inn - og rolig ut. Hver kveld jeg legger meg nå tenker jeg en "hva er det verste som kan skje" - tanker. F.eks det verste som kan skje er at jeg ikke har orket/rukket å luke alle blomsterbedene. Og når jeg da vet at det er familien vår og noen venner som kommer - og alle vet at jeg ikke er frisk og thormod bor på en håndballplanet - da tror jeg det sannelig går greit. Det gjelder å tenke tankene - og ufarliggjøre de tror jeg. Jeg er bare litt for perfeksjonistisk. Når det gjelder. Ikke ellers. Klemklem

  SvarSlett
 8. Takk takk, og elsker lampa di, har en i lysere selv.... Og er sååå glad for at jeg oppdaget bloggen din, er som sagt så min stil, og elsker du at du tørr mikse forskjellige stilarter blir så mye mer personlig da....
  Ha en fin kveld
  klem victoria

  SvarSlett

hadde det ikke vært for dere...osv:-)
you keep me bloggin - so leave me a sweet comment!