søndag 24. april 2011

dagens lille retromix

10 kommentarer:

 1. Herlige farger, rett og slett en deilig miks....
  Er nok ikke verdens mest spennende fare jeg maler med, men er super fornøyd og det er ikke hvit ;)
  klem victoria

  SvarSlett
 2. retromix LIKER vi i bloggland ;).

  Og ja - det er kjempefine mennesker - eller les damer (for hvor en mennene) i bloggriket. For meg som ikke har mye krefter til å være sosial, er felleskapet jeg har via Macen min med denne positive, oppmundrede gjengen dere er, ubetalelig - på en måte. Noe jeg ikke kan få sagt for ofte.

  Hyggelige kommentarer når jeg til og med selv ikke orker å være flink på å legge i fram meg tilbakemelinger - nei - det er fint ;). Rett og slett.

  Jeg har konfirmantdatter i år - og som avslutning på et foreldremøte i kirkestua sa presten: Gå ut og elsk. Konklusjonen av en tekst jeg ikke husker. Selv om jeg er lærer er ikke KRL min sterkeste side.

  De ordene har jeg tenkt mye på. Gå ut og elsk.

  Verden blir et vakrere sted for alle som gjør et forsøk på å øse ut litt mer kjærlighet. Og det vil garantert ha en payback-effekt - tror jeg.

  Nå ble jeg dyp ;). Men jeg har hatt en så rolig påske - og var til og med på midnattsmesse i krika i natt - sammen med datteren. Annerledes, men også fint. Og litt spooky.

  Klemklem

  SvarSlett
 3. Hei og god kveld - fine bilder og fine farger:) Fin NIB-reportasje fra et stilig hjem også:) Ha en flott 2. påskedag - nok en dag i solen:)

  Klem fra Bente.

  SvarSlett
 4. ÅÅÅH, så fine og inspirerende bilder!

  Jeg blir så glad av å komme over EKTE mennesker, det er noe helt særegent over de som tør og klarer å være EKTE.

  Dette er en av få design/ inspirasjonsblogger jeg virkelig liker, og ikke bare fordi jeg synes du er råflink og at du har lekne, dristige, kreative ting, artige kombinasjoner osv, men fordi DU ER SÅ EKTE, også i alt du lager til!

  <3

  SvarSlett
 5. LEKKERT! Herlige herlige farger*smile*

  SvarSlett

hadde det ikke vært for dere...osv:-)
you keep me bloggin - so leave me a sweet comment!