torsdag 16. august 2012

snart helg igjen


tusen takk for så fine kommentarer til IKEA vinduet mitt! Jeg har svevet høyt over bakken siden. Det var virkelig en fin dag. 
Jeg var ferdig med vinduet klokken ti lørdag morgen, solen skinte, ingen barn, bare meg og min tålmodige sjåfør! ”Tok det som en tur” ;) Vi tittet i butikker, spiste lunsj før vi satt nesen hjem etter en litt annerledes lørdag.

litt dårlig bloggkotyme å blogge om helgen som var, men ukene flyr som kjent fort! Men nå er det snart helg igjen, da får jeg tid til å myse innom dere, blogge litt interiør forhåpentligvis og kanskje legge igjen noen kommentarer hos dere fine bloggere.

::LOVE YOU::

ses:)
5 kommentarer:

 1. Noe så morro med butikk vinduet, så velfortjent :) Kjempe fint ble det! Kult det blomstrete stoffet og bulldogene da, de må jeg digge! God helg Klem Mona

  SvarSlett
 2. Eiiei, du er så flink! Vinduet ble så utrolig flott og du hadde så fin kjole :)

  SvarSlett
 3. Ja, var kjempefint!
  Kul streetart btw :)

  SvarSlett
 4. SV; jeg fant faktisk ut av det helt selv :D Har prøvd å lese oppskrifter, men skjønner ikke bæret. Jeg må lære utifra eget hode og feil ;) Men som sagt, så knakk jeg endelig koden med hvor mange masker ditten og datten og lua blei så og si perfekt! Jommen flaks når jeg ikke hadde målt hodet på sneipen på forhånd engang :P

  SvarSlett
 5. Hihi - ja du syns du blogget sent om dette forrige uke, hehehe. Vi hopper i det nå, vi:) Håper det er ok at jeg stjal bilder som en ravn her inne - SÅ fine bilder av utstillingen. Blir jo helt varm i hjertet!

  KLEM!

  Solveig

  ps når sees vi igjen?

  SvarSlett

hadde det ikke vært for dere...osv:-)
you keep me bloggin - so leave me a sweet comment!