onsdag 10. november 2010

Den perfekte lille skjermen til soverommet

En liten svipp innom bruktbutikken i går fant jeg den perfekte lille retroskjermen. Dama i butikken sier det dukker stadig opp sengetøy, men det forsvinner fort ut igjen. Så jeg ble enig med meg selv at jeg må titte innom litt oftere:-) Fant faktisk 2 stk herlige stoffer som ikke var der sist...10 kr stk. Er det rart man blir hekta?

Edwin måtte være med på siste bildet, han er alltid heeeelt oppi linsa når jeg tar bilder. Ekstremt nyskjerrig og sosial hund. Herlig. Til helgen skal han stilles på utstilling i juniorklassen, så får vi se hvordan det går! Pene gutten, det kan jo ikke gå så galt;-)
4 kommentarer:

 1. morsom mix!vi har utrolig forskjellig stil, men din er veldig frisk,annerledes og morsom. Jeg kan helt klar bli litt mer gæren med mønstre, og det er forfriskende å finne blogger som utfordrer meg!

  SvarSlett
 2. Så herlige farger på tekstilene :)

  Marit

  SvarSlett
 3. Kom over bloggen din via NIB. Synes den var veldig flott, så kommer helt klart tilbake.! For en hjerteknuser du har:) Vi vurderer sterkt å utvide vår familie med en fransk bulldog etterhvert for har sett på de i flere år nå. Synes de er så skjønne og herlige vesner!

  Ønsker deg en fin kveld!

  Klem

  SvarSlett
 4. Jeg elsker virkelig disse fargene-traff meg midt i hjertet!:) Nydelige mønstre og detaljer! Og vofsen-selvfølgelig!;)

  SvarSlett

hadde det ikke vært for dere...osv:-)
you keep me bloggin - so leave me a sweet comment!