torsdag 18. november 2010

Dagens bruktfangst!


I dag tok jeg turen innom en bruktbutikk jeg ikke har vært i før. Det er liksom bare et sted jeg har kjørt forbi. Er nok muligens fordi når det står skilt med antikk, så tenker jeg rosemalt, sølv, krystall osv. Det første som stod innenfor døren var en eske med disse Staffordshire koppene, da skjønte jeg at man ikke skal skue hunden på hårene. En fantastisk rotebutikk men ALT mulig stablet fra gulv til tak. Jeg spurte den hyggelige mannen når jeg betalte koppene og kjolen om han fikk inn gamle stoffer og tapeter sånn inimellom??  Da sa han at de var helt tom for slike 70 talls stoffer, og at det var ei som akkurat hadde kjøpt masse. Ja ja, noen hadde visst vært der før meg:-) Men han hadde én tapetrull liggende, den var nok fra 20' tallet sa han. Rullen kostet 50,- Har dere sett noe så vakket? Også i favorittkombinasjonene mine om dagen da; hvit, turkis og mint. MORO!!!6 kommentarer:

 1. Weee..
  Finnes nesten ingen bedre følelse en nåe man har funnet lopper som gir hjertebank :)

  SvarSlett
 2. Herlige loppefunn!! Digger lampen :)) Og helt enig, turkis, hvit og mint er farger for sjelen altså!! Fikk ikke med meg at du hadde lotteri - synd. Men følger deg nå, gøy å titte innom deg, alltid mye bra :)) Finfin torsdag! Klemmer

  SvarSlett
 3. Så heldig du var da!!! Den tapeten var fin, og de koppene var jo bare superkule :)

  Marit

  SvarSlett
 4. Oj, for noen kupp!! Falt for alt jeg!Men den tapeten tok virkelig kaka<3

  God helg til deg:)
  Klem Christine

  SvarSlett
 5. Wow, for noen funn!!!
  Disse koppene har jeg heller ikke sett før! Jeg lurer VIRKELIG på hvor mange forskjellige farger og mønstre de Staffordshire koppene kommer i altså!
  Tapeten var kjempefint!!

  Så koselig at du leste om meg i Aftenposten i dag :)
  Klemmer fra Stine

  SvarSlett
 6. Nyyydelig tapet! Wow du er heldig!! Slikt no ønsker jeg meg også...

  :)

  SvarSlett

hadde det ikke vært for dere...osv:-)
you keep me bloggin - so leave me a sweet comment!