torsdag 9. desember 2010

fin til jul

Her kommer en anbefaling fra bloggen Fargevandring, hun kan anbefale
et nettbutikk som heter King Louie med de vakreste kjoler på ett sted.
Her er mine favoritter:


 

 

3 kommentarer:

 1. De så utrolig behagelig ut. Må sjekkes. Takk for tips!

  Jeg har forresten en GIVE AWAY, som kanskje kan gjøre hverdagen litt mer smakfull? Se her: http://www.lekenhverdag.com/2010/11/give-away-med-tre-vinnere.html

  Hilsen Carina

  SvarSlett
 2. Takk for nok en hyggelig kommentar på bloggen min:) Jeg bare elsker det marilyn bildet-så det kan absolutt ikke settes vekk til jul;)

  Synes disse kjolene var nydelige-elsker nostalgien i dem! Flotte kjoler som kan brukes i et bredt spekter av ulike situasjoner-nydelige:) Særlig den grønne!;)Og med t-bar sko eller noen tøffe støveletter...:)Takk for godt tips! Ønsker deg en fortsatt fin fin kveld!

  SvarSlett
 3. Heisann:) Ramlet tilfeldigvis innom bloggen din! Liker den veldig godt og har lagt meg til som følger! Morsomt å se at du er fra/eller bor i Kbg for der er jeg ifra også. Og plutselig, på vårparten neste år, bor jeg der igjen også (hvis alt går etter planen)! Så da blir det enda mer kamp om retrostoffene...hehe;)
  Fortsatt fin helg!
  Klem Sissel

  P.S. Bare å bli med på giveawayen min hvis du vil, retrostoffer og verdens kuleste ugleklokke er noen av tingene som gis bort! http://lillehottentott.blogspot.com/2010/11/frjuls-givewaway.html

  SvarSlett

hadde det ikke vært for dere...osv:-)
you keep me bloggin - so leave me a sweet comment!