tirsdag 30. november 2010

litt jul

Har såvidt begynt å finne frem litt jul, men sliter med å komme til bunns i rotet, for SÅ å pynte! Skulle jo også handlet mintgrønne kubbelys, men har ikke hatt tid til det heller. Så en hurtigvariant ble til i går kveld - adventstake med T-lys og litt hvite blomster.
En annen utfordring om dagen er at det blir så fort mørkt til å ta fine bilder! Rakk akkurat å knipse i skumringstimen med lang lukkertid i dag.

Har også dekorert mine bokstaver jeg kjøpte forrige uke på Panduro, ble de ikke fine? Hadde litt rester igjen fra jeg dekorerte kjøkkenkrakken:-)

6 kommentarer:

 1. Kjempefint! Mintgrønn er en flott gave, blir noen innslag av det hos meg også :) Elsker bokstavene dine!! Hvor fikk du tak i &? God tirsdagskveld. Klemmer

  SvarSlett
 2. Kenner meg igjen i følelsen av ikke å komme til bunns i rotet. Vi pusser opp vaskerommet nå, og kjøkkenet som ligger vegg i vegg er konstant full av verktøy og annet rot fra vaskerommet. Men det blir vel bra til slutt, en gang før jul, håper jeg.

  Men du, bildene dine er vakre! Synes du har fått det utrolig godt til selv om det er skumring. Vakkert lys i bildene. Og vakre motiver! Du er dyktig!

  Ha en deilig kveld

  :klem:

  SvarSlett
 3. Flotte detaljer!!!
  Og den tapeten/papiret var nyyydelig!! Hvor har du kjøpt det???

  Klem fra Stine

  SvarSlett
 4. Gurimalla så flink du er! Så kreative detaljer!
  Utrolig inspirerende bilder, takk for titten!

  Ha en herlig uke videre!

  Klem fra Mona

  SvarSlett
 5. Heisan!
  Så mange nydelige blå ting. Likte veldig godt adventsstaken med de herlige lappene og den fantastiske krakken og bokstaven. Nydelig med svibler i lekker boks.Dessverre tåler jeg ikke disse sviblene på grunn av allergi, så jeg får nyte synet rundt på diverse blogger.
  Ha glade førjulsdager!
  Klem fra Kaspara

  SvarSlett

hadde det ikke vært for dere...osv:-)
you keep me bloggin - so leave me a sweet comment!